Kiekkouutiset

Vaasan Sportin uusi päävalmentaja Juuso Hahl: ”Tavoitteena on pelata seurahistorian paras kausi”

today11.4.2024

Background

Vaasan Sport tiedotti eilen että Risto Dufvan seuraajaksi joukkueen päävalmentajaksi on valittu Juuso Hahl. 41-vuotias Hahl on tuttu mies Vaasassa sillä hän on kuulunut viimeiset kolme kautta Sportin valmennusryhmään. Juuso Hahl tunnetaan hyvin myös Tampereella sillä hän on toiminut vuosina 2008-2015 Tapparassa juniorijoukkueiden valmentajana ja kaudella 2020-21 Kooveen päävalmentajana. Millaisin miettein Hahl hyppää päävalmentajan paikalle? Entä millainen valmentaja hän omasta mielestään on? Kuuntele haastattelu.

  • play_arrow

    JUUSO HAHL (toim. Pasi Vainionperä)
    Haastattelu 11.4.2024

Kirjoittaja: Pasi Vainionperä

Kuuntele Tampereen Kiakkoradiota
FM taajuudella 89,0 MHz tai verkossa: Kiakkoradio.fi

TIETOSUOJA:
Tutustu Kiakkoradion Tietosuojaselosteeseen.

0%