Uutiset

Tampereen Kiakkoradion Pelipäivä on vuoden paras paikallinen radio-ohjelma

today13.4.2024

Background

Tampereen Kiakkoradion Pelipäivä on palkittu yleisöäänestyksessä vuoden parhaaksi paikalliseksi radio-ohjelmaksi. Palkinto myönnettiin Helsingin Messukeskuksessa järjestetyssä Radiogaalassa perjantai-iltana 12. huhtikuuta. Saavutuksen arvoa nostaa se, että Kiakkoradion Pelipäivä voitti samaisen palkinnon myös viime vuoden gaalassa.

Kiakkoradion Kimmo Hoivassilta, Pasi Vainionperä ja Jani Saari pokkasivat palkinnon perjantai-illan Radiogaalassa. Valokuvaaja: Juho Kuva

Tampereen Kiakkoradio toisti viimevuotisen temppunsa, kun Kiakkoradion Pelipäivä palkittiin tämän vuoden Radiogaalassa vuoden 2023 parhaana paikallisena radio-ohjelmana. Palkintoa voidaan pitää yhtenä kaupallisen radion arvostetuimmista tunnustuksista.

Pystin kävivät pokkaamassa ohjelman juontajat Jani Saari ja Pasi Vainionperä sekä Kiakkoradion taustalla ja enimmäkseen emoyhtiö SUN Radion puolella toimiva Kimmo Hoivassilta. Kolmikko korosti kiitospuheessaan selostaja Juha Lindgreniä, joka oli viime vuoden tapaan palkitsemishetkellä selostustehtävissä Tapparan ottelussa.

Lisäksi kiitokset lähtivät Kiakkoradion kuulijoille ja yleisöäänestyksessä äänestäneille, tamperelaiselle jääkiekkokansalle sekä lukuisille yhteistyökumppaneille, eritoten Tapparalle ja KOOVEElle.

Kiakkoradion Pelipäivä -lähetys on kuulunut läpi kauden Tampereen Kiakkoradion taajuuksilla (Tampereella FM 89,0 ja kaikkialla kiakkoradio.fi) joka päivä maanantaista lauantaihin klo 14-18. Tapparan pelipäivinä lähetykset ovat jatkuneet otteluselostuksilla jälkipeleineen Lindgrenin toimesta niin Liigan kuin CHL:nkin osalta.

Kauden aikana kuultiin selostettuna myös Mestistä pelanneen KOOVEEn kotiottelut. Selostuksista ovat vastanneet Lindgrenin lisäksi Saari sekä Niko Riekkovaara.

Katso kaikki Radiogaalan voittajat täältä
Etusivun kuva: Aki Rask

Kirjoittaja: Kiakkoradio

Kuuntele Tampereen Kiakkoradiota
FM taajuudella 89,0 MHz tai verkossa: Kiakkoradio.fi

TIETOSUOJA:
Tutustu Kiakkoradion Tietosuojaselosteeseen.

0%