Palloilukesä

Pirkanmaan Urheilumakasiini 22.05.24

today22.5.2024

Background

Pirkanmaan Urheilumakasiinissa keskityttiin jalkapalloon ja pesäpalloon, mutta pääsipä ääneen myös keilailun tuore Suomen mestari Linus Boström. Tammelassa pelattiin edellisena viikonloppuna ensimmäinen loppuunmyyty tapahtuma, kun Veikkausliigassa Ilves kaatoi FC Hakan 5-0. Tammelan Stadionpäällikkö Toni Hevonkorpi kertoi kuinka tapahtuma onnistui. Kakkosen paikallisottelu Ilves-Kissojen ja Tampere Unitedin kesken merkattiin vierasjoukkueena pelanneent TamU:n nimiin, maalivahti Joonas Immonen oli Urheilumakasiinin haastattelussa ottelussa. Naisten Kansallisessa Liigassa pelataan viikonloppuna huippuottelu Ilveksen ja KuPS:n kesken, matsi ennakoimassa valmentaja Anssi Ylinen, sekä pelaajista Anna Olmala ja Nelli Hautamäki. Pesäpallon puolella Manse PP pelaa ensimmäiset kotiottelunsa kuluvalla kaudella, pelipaikkana toimii Hyvinkää. Seuran toiminnanjohtaja Tero Rantalainen kertoo järjestelyistä ja Kaupin stadionin remontista.

 • play_arrow

  LINUS BOSTRÖM (toim. Jani Saari)
  Keilailun Suomen mestari 2024

 • play_arrow

  TONI HEVONKORPI (toim. Jani Saari)
  ILVES

 • play_arrow

  JOONAS IMMONEN (toim. Jani Saari)
  TAMPERE UNITED

 • play_arrow

  ANSSI YLINEN (toim. Mika Laakso)
  ILVES

 • play_arrow

  ANNA OLMALA (toim. Mika Laakso)
  ILVES

 • play_arrow

  NELLI HAUTAMÄKI (toim. Mika Laakso)
  ILVES

 • play_arrow

  TERO RANTALAINEN (toim. Jani Saari)
  MANSE PP

Kirjoittaja: Jani Saari

Kuuntele Tampereen Kiakkoradiota
FM taajuudella 89,0 MHz tai verkossa: Kiakkoradio.fi

TIETOSUOJA:
Tutustu Kiakkoradion Tietosuojaselosteeseen.

0%