Palloilukesä

Pirkanmaan Urheilumakasiini 12.06.24

today12.6.2024 3

Background

Urheilumakasiinissa vieraita löytyi tälläkin kertaa Tammelan Stadionin uumenista kuin myös uudistetulta Kaupin pesäpallostadionilta. Tulevan viikonlopun tapahtumista esille pääsivät myös Viehekalastuksen SM-kisat, sekä Kokkovuori Grand Prix haulikkoammuntakilpailut.

Manse PP:n naisten ja miesten Superpesis-joukkueet pääsevät pitkän odotuksen jälkeen uudistetulle Kaupin stadionille. Toiminnanjohtaja Tero Rantalainen on tyytyväinen uusiin fasiliteetteihin. Lyöjätykki Perttu Ruuska iloitsee kun koko kevään kestänyt vieraskiertue on vihdoin ohi ja joukkue pääsee vihdoin kotiyleisön eteen.

 • play_arrow

  TERO RANTALAINEN (toim. Jani Saari)
  Manse PP, toiminnanjohtaja

 • play_arrow

  PERTTU RUUSKA (toim. Jani Saari)
  Manse PP

Jalkapallon Veikkausliigassa Ilves hakee tänään kauden toista voittoaan FC Interistä. Yhden maalin alkukauden aikana iskenyt hyökkääjä Maksim Stjopin hakee lisää onnistumisia. Naisten Kansallisessa Liigassa Ilves on saalistanut vain yhden pisteen viimeisestä neljästä ottelusta. Elli Mäkipelkola katsoo kuitenkin ennemmin eteen- kuin taaksepäin.

 • play_arrow

  MAKSIM STJOPIN (toim. Mika Laakso)
  Ilves

 • play_arrow

  ELLI MÄKIPELKOLA (toim. Mika Laakso)
  Ilves

Viikonloppuna ratkotaan viehekalastuksen Suomen mestaruus Keurusselällä, Mänttä-Vilppulassa. Kalatalousasiantuntija Juha Ojaharju on mukana järjestämässä kilpailuja.

 • play_arrow

  JUHA OJAHARJU (toim. Jani Saari)
  Kalatalousasiantuntija

Tulevana viikonloppuna ammutaan myös savikiekkoja Kokkovuoressa. Pohjois-Hämeen Ampujien Haulikkokerhon puheenjohtaja Maija Hoppu toimii Kokkovuori Grand Prixin kilpailun johtajana.

 • play_arrow

  MAIJA HOPPU (toim. Jani Saari)
  Kokkovuoren Haulikkokerhon puheenjohtaja

Kuuntele Pirkanmaan Urheilumakasiini keskiviikkona klo 10, uusinnat keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 16.

Kirjoittaja: Jani Saari


Kuuntele Tampereen Kiakkoradiota
FM taajuudella 89,0 MHz tai verkossa: Kiakkoradio.fi

TIETOSUOJA:
Tutustu Kiakkoradion Tietosuojaselosteeseen.

0%