Palloilukesä

Pirkanmaan Urheilumakasiini tällä viikolla perjantaina – selostusotteluna miesten Superpesistä

today26.6.2024

Background

Tämän viikkoinen Pirkanmaan Urheilumakasiini kuullaan perjantaina 28.6. klo 16.00 alkaen suorana lähetyksenä Tampereen Kaupin pesäpallostadionilta. Lähetykseen saadaan Live-vieraita Manse PP:n puolelta. Mukana myös Juha Niemi Oriveden ampujista kertomassa Mustaruuti ammunnan SM-kisoista, sekä Timo Pitkänen Takon Soutajista kertoo tarinaa Tampereen kansainvälisestä souturegatasta. Susijengi jatkaa valmistautumistaan ensi viikon olympiakarsintoihin, maajoukkueen valmentaja Hanno Möttölä kertoo joukkueen kuulumiset.

Makasiinilähetyksen jatkoksi suora selostus miesten Superpesis-ottelusta Manse PP – Kiteen Pallo klo 18.00 alkaen.

Kirjoittaja: Jani Saari


Kuuntele Tampereen Kiakkoradiota
FM taajuudella 89,0 MHz tai verkossa: Kiakkoradio.fi

TIETOSUOJA:
Tutustu Kiakkoradion Tietosuojaselosteeseen.

0%