Palloilukesä

Pirkanmaan Urheilumakasiini 10.7.24 – Hyväntekeväisyyttä ja olympialaisia

today9.7.2024

Background

Pirkanmaan Urheilumakasiinissa tällä viikolla tehdään hyvää jalkapallokentällä, mennään hevosten kyydissä sekä käännetään katseita jo Pariisin olympiakisojen aidatulle pikajuoksusuoralle.

Lauantaina tehdään Ratinassa hyvää, kun vuodesta 2019 järjestetty Hyväntekeväisyys ottelu on täksi vuodeksi kasvanut neljän joukkueen miniturnaukseksi. Tapahtuman järjestäjä Jama Jama Urheilumakasiinin vieraana kertomassa lisää.

 • play_arrow

  JAMA JAMA (toim. Jani Saari)
  Hyväntekijä

Pariisin olympiakisoihin lähtee Tampereen Pyrinnöstä peräti viisi yleisurheilijaa. EM-kisojen kutonen Reetta Hurske lähtee hakemaan Ranskasta omaa ennätystä ja hyvää suoritusta.

 • play_arrow

  REETTA HURSKE (toim. Jani Saari)
  Tampereen Pyrintö

Veikkausliigassa nähdään kauden toinen Pirkanmaan derby tulevana maanantaina. Ottelu on myös Kiakkoradion Palloilukesän selostusottelu. Pitkän Ilves-historian omaava nykyinen Haka-pelaaja Tuure Siira summaa valkeakoskilaisten alkukautta ja ennakoi tulevaa paikallisottelua.

 • play_arrow

  TUURE SIIRA (toim. Jani Saari)
  FC HAKA

Teivossa ravataan Kuninkuusravit kesällä 2026, mutta sitä ennen ehditään vielä melko monta lähtöä ravaamaan Teivon tiistai- ja lauantai-raveissa. Toimistusjohtaja Elina Hirvonen kertoo kuinka iso projekti on lähteä Kuninkuusraveja järjestämään ja avaa myös raviurheilun saloja.

 • play_arrow

  ELINA HIRVONEN (toim. Jani Saari)
  Toimutusjohtaja Teivon Ravikeskus

Kuuntele Kiekkoradion Palloilukesän seuraava selostustusottelu 15.7. Veikkausliigan paikallismatsissa kohtaavat FC Haka ja Ilves. Lähetys käynnistyy Kiakkoradiossa klo 18.45.

Kirjoittaja: Jani Saari


Kuuntele Tampereen Kiakkoradiota
FM taajuudella 89,0 MHz tai verkossa: Kiakkoradio.fi

TIETOSUOJA:
Tutustu Kiakkoradion Tietosuojaselosteeseen.

0%